Skip to main content

Het werk begint met het zoeken naar nieuwe partner websites. Link Assistant heeft 12 verschillende manieren om te zoeken naar linkpartners.

Lees verder


Wanneer je een link vraagt aan een andere website, wil men vaak een link terug. Om deze links te publiceren op jouw eigen website, heeft Link Assistant de mogelijkheid om een linkoverzicht te maken die perfect past bij de stijl van jouw website.

Lees verder


Als je eenmaal interessante linkpartners hebt gevonden, is het natuurlijk handig als je hier efficiënt mee kunt communiceren. Link Assistant bevat een complete email client, zodat je rechtstreeks vanuit Link Assistant kunt communiceren met link partners. Om te kunnen emailen met Link Assistant, moeten we natuurlijk wel even de email client instellen.

Lees verder


Nu je de beste linkpartners hebt gevonden en uitgenodigd om een link met jou te ruilen is het natuurlijk belangrijk om een goede administratie bij te houden van linkpartner statussen.

Welke linkpartners heb je al een email gestuurd, welke linkpartners moeten een herinnering krijgen, welke linkpartners hebben al een link geplaatst en voldoen deze links aan jouw eisen?

Kortom een hele kluif om dit allemaal bij te houden.

Link Assistant kan dit werk vereenvoudigen en je heel veel tijd besparen.

Lees verder


Soms kan het handig zijn om de informatie van Link Assistant te gebruiken in andere programma’s of apps. Hiervoor heeft Link Assistant een aantal mogelijkheden.

Lees verder


Hoe beter jouw website geoptimaliseerd is en hoe meer backlinks er wijzen naar jouw website, hoe beter en sterker jouw domein is.

In Link Assistant kun je de domein sterkte volgen op basis van een aantal belangrijke kenmerken. Klik hiervoor op het Domein Sterkte overzicht aan de linkerkant van het scherm.

Lees verder


Om de zoekwoord resultaten te monitoren, kun je gebruik maken van de rapporten in Link Assistant. Deze rapporten kun je in de enterprise versie ook opslaan, publiceren via email of via ftp.

Lees verder


Probeer SEO PowerSuite 7 dagen gratis

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Geen verplichtingen, puur voordeel!
Zie hoe je posities in Google verbeteren.

Méér dan 2 miljoen gebruikers wereldwijd