Cloud Workx > Officiële SEO PowerSuite Reseller & Trainer
+31 (0)53-2340100

Backlinks Controleren

Monitor jouw waardevolle backlinks - check of ze er nog staan en of ze de juiste ankerteksten hebben.

Controleer jouw huidige backlinks

Het is belangrijk om jouw backlinkprofiel te monitoren. Met behulp van Link Assistant kun je heel eenvoudig controleren of de links nog steeds aanwezig zijn op een website, of ze de juiste ankerteksten hebben en of het dofollow of nofollow links zijn. Dit proces noemen we link verificatie.

Start Link Assistant en open een project. Klik op 1 van de kolom headers met de rechtermuisknop en voeg de volgende kolommen toe aan jouw overzicht: "Geverifieerd op" & "Verificatie Gelukt"

Om een aantal backlinks te verifiëren, selecteer je ze en klik je op de knop Controleer >> Controleer geselecteerde linkpartners.

Je kunt ook kiezen voor de opties: Controleer alle partners uit huidige weergave of Controleer alle partners uit het project.

Klik op volgende en de software doet de rest. Als de verificatie is gelukt, zie je de datum van de verificatie en het verificatie resultaat. De verificatie data wordt verdeeld over 2 tabbladen: Gecontroleerde Partners en Alleen Partners Waarvan De Controle Is Mislukt. Overzichtelijk georganiseerd, zodat je gemakkelijk aktie kunt ondernemen, mocht dat nodig zijn.

En met de ingebouwde email client, kun je direct contact opnemen met de betreffende linkpartners, zodat ze de backlinks kunnen aanpassen.

SEO SpyGlass, Backlink Checker, Backlinks, Backlinks Checker, Backlink .

Download SEO PowerSuite Gratis

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
© 2019 Cloud Workx - Zevenblad 23, 7623 CH Borne, Nederland | KVK 08144910 +31 (0)53-2340100