Cloud Workx > Officiële SEO PowerSuite Reseller & Trainer
+31 (0)53-2340100

Linkbuilding Kansen

Vind nieuwe backlink bronnen voor jouw website met de "Zoek Partners" optie in Link Assistant.

Vind Nieuwe Linkbuilding Mogelijkheden

Start Link Assistant en open jouw project. Klik op Zoeken, linksboven in het scherm. In het dropdown menu kun je kiezen uit 6 verschillende linkpartner zoek methoden. We beginnen met de methode: Zoek websites met zoekwoorden.

Selecteer de optie Expert Opties Inschakelen.

Geef jouw zoekwoorden op, 1 per regel of kopiëer en plak de hele zoekwoord lijst. Kies de zoekmachines die je wilt gebruiken en configureer de scan diepte limieten. Gebruik de standaard optie voor een snelle scan: Verzamel een specifiek aantal potentiële link partners (30). Als je websites zoekt die reacties toestaat, gebruik dan het "Geïnteresseerde partners" filter en voeg woorden toe zoals "reageer", "schrijf voor ons", etc.

Zoek je een forum? Geef dan als extra woord "forum" in of "plaats een reactie".

Als je wilt, kun je bij stap 6 aangeven dat Link Assistant automatisch de titel en omschrijving, zoekmachine positie factoren en contact informatie opzoekt. Klik daarna op Volgende.

Je kunt ook positie factoren en filters opgeven, zodat Link Assistant alleen kwalitatief goede websites zoekt. Als Link Assistant de resultaten toont, kun je de interessante links selecteren en toevoegen door op Voltooien te klikken.

Jouw potentieële linkpartners worden nu getoond in het Link Assistant overzicht.

De SEO data geeft een goede indicatie van de kwaliteit van deze links.

Voor sommige links is zelfs contact informatie gevonden, zodat je eenvoudig een link kunt aanvragen. Om een uitgebreidere lijst te krijgen, klik je gewoon nog een keer op Zoeken en selecteer je weer 1 van de 6 linkpartner zoek methoden.

Download SEO PowerSuite Gratis

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
© 2019 Cloud Workx - Zevenblad 23, 7623 CH Borne, Nederland | KVK 08144910 +31 (0)53-2340100