Ontdek & Monitor De BESTE Zoekwoorden

Ontdek die zoekwoorden die het MEESTE geld opleveren voor jouw website of webshop!

Geavanceerd Zoekmachine Posities Monitoren

Rank Tracker is de meest geavanceerde zoekwoord onderzoek en zoekmachine positie tool die er is. Of je nu wereldwijd posities wilt scannen in één van de 400+ zoekmachines, de eerste 50 resultaten of alle 1000 resultaten wilt monitoren, 1 keer per week of 3 keer per dag wilt scannen....... Rank Tracker kan het allemaal. En het beste is, alles is ongelimiteerd - inclusief website, zoekmachines en zoekwoorden.

Geo Specifieke Posities Voor Elke Locatie

Wil je zoekwoord posities checken voor een andere locatie dan jouw eigen locatie? Of wellicht een aantal andere locaties? Rank Tracker is de enige tool die accuraat positie voor elke gewenste locatie kan monitoren op basis van: land, provincie, plaats of zelfs een exacte straatnaam. Net als de rest zijn deze locaties ongelimiteerd.

20 Zoekwoord Tools in 1

Al jouw favoriete zoekwoord onderzoek tools zijn geïntegreerd in Rank Tracker: AdWords Keyword Planner; SEMRush en Keyword Discovery; Google Trends, Gerelateerde Zoekopdrachten, Google Analytics en Search Console, etc. Samen geven deze bronnen duizenden zoekwoorden die je anders niet gevonden zou hebben. Terwijl je zoekwoord ideeën opdoet, groepeerd Rank Tracker ze automatisch op onderwerp, zodat je de zoekwoorden per groep kunt analyseren.

Zoekwoord Onderzoek Nieuwe Stijl!

Rank Tracker vind niet alleen duizenden zoekwoorden, maar helpt ook bij het selecteren en prioritiseren. Naast zoekvolume, concurrentie, Keyword Efficiency kan Rank Tracker ook de zoekwoord moeilijkheid bepalen voor iedere zoekterm - een complexe score voor alle SEO sterktes en zwaktes van jouw top 10 concurrenten. Heb je de beste zoekwoorden uitgekozen? Switch dan naar het Doel Zoekwoorden overzicht en koppel zoekwoorden en zoekwoord groepen eenvoudig aan landingspagina's.

Zoekwoord rapporten in jouw eigen huisstijl

Rank Tracker rapporten zijn volledig aan te passen, white-label en zo ontworpen dat ze er op ieder apparaat goed uitzien. Het rapporteren aan klanten is super eenvoudig: met 1 klik, wordt het rapport opgeladen naar de cloud en krijg je een link die je kunt delen. Wil je het rapporteren volledig automatiseren? Geen probleem. Stel een taak in, in de planning module van Rank Tracker en de rapporten worden automatisch gegenereerd en gedeeld met klanten, als een link of als een bijlage, in een tekst email of in aangepaste HTML.

Rank Tracker Professional

Check al jouw zoekmachine posities voor al jouw websites op de automatische piloot.
Rank Tracker Professional
Met levering Digitaal voor € 0,00
Prijs p/jr€ 124,75
Btw € 26,20


 • 30 dagen, niet goed, geld terug

  We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mocht je, om wat voor reden dan ook, niet tevreden zijn, dan heb je 30 dagen de tijd om je geld terug te vragen.

  1 emailtje is genoeg en we storneren het orderbedrag zsm.

Beschrijving
 • Vind de beste zoekwoorden voor jouw website
 • 19 verschillende zoekwoord suggestie tools
 • Check jouw posities in meer dan 700 zoekmachines
 • Monitor jouw zoekwoord posities in de loop van de tijd.
 • Bespaar tijd door automatische zoekwoord controles
 • Verdien méér door de beste zoekwoorden te kiezen!

Professional
© 2019 Cloud Workx - Zevenblad 23, 7623 CH Borne, Nederland | KVK 08144910 +31 (0)53-2340100