SEO PowerSuite Kerst Aanbieding

  • Rank Tracker Handleiding

Rank Tracker Lay-out

Voor je begint met Rank Tracker is het natuurlijk handig om te weten hoe Rank Tracker in elkaar zit.

Waar je bepaalde taken kunt doen en hoe de indeling is van de schermen.

Hoog tijd dus om Rank Tracker te leren kennen zodat je snel jouw beste zoekwoorden kunt vinden en monitoren.

Lees verder


Rank Tracker werkt met projecten, waarbij er voor iedere website een apart project aangemaakt moet worden. Voor ieder project kun je dan aparte instellingen mbt zoekmachines, regio, zoekwoorden, etc gebruiken.

Lees verder


Welke zoekwoorden moet ik kiezen? Hoe vaak wordt er gezocht op deze zoekwoorden? Hoeveel bezoekers kan ik verwachten voor deze zoekwoorden? Hoeveel concurrentie is er voor deze zoekwoorden?

Lees verder


Nu we een goed idee hebben naar welke zoekwoorden men zoekt en hoeveel concurrentie er is voor deze zoekwoorden, gaan we kijken hoe moeilijk het is om een toppositie te krijgen voor deze zoekwoorden.

Lees verder


Hoeveel bezoekers krijg ik via mijn zoekwoorden? Koppel Rank Tracker en Google Analytics en krijg een indicatie van het "Not provided" zoekwoord verkeer.

Lees verder


Als je bent begonnen met zoekmachine optimalisatie, wil je natuurlijk wel in de gaten houden of het harde werk ook uitbetaald wordt in betere posities in de zoekmachines voor jouw zoekwoorden.

Met enkele klikken weet je precies op welke positie jouw website staat, in de zoekmachines naar keuze.

En als je wilt, kun je de controle zelfs helemaal automatiseren.

Lees verder


Op het tabblad Overzicht kun je de voortgang van het totale project monitoren aan de hand van de Zichtbaarheid per zoekmachine, Zoekwoord posities op nummer 1, in de top 10, in de top 100, Zoekwoorden gestegen/gedaald.

Lees verder


Soms kan het handig zijn om de informatie van Rank Tracker te gebruiken in andere programma’s of apps. Hiervoor heeft Rank Tracker een aantal mogelijkheden.

Lees verder


Hoe beter jouw website geoptimaliseerd is en hoe meer backlinks er wijzen naar jouw website, hoe beter en sterker jouw domein is.

Lees verder


Om de zoekwoord resultaten te monitoren, kun je gebruik maken van de rapporten in Rank Tracker. Deze rapporten kun je in de enterprise versie ook opslaan, publiceren via email of via ftp.

Standaard zijn er een aantal rapporten aanwezig in Rank Tracker. Deze rapporten kun je bewerken, maar ook gebruiken als basis voor nieuwe rapporten.

Lees verder


}

Download SEO PowerSuite Gratis

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
© 2019 Cloud Workx - Zevenblad 23, 7623 CH Borne, Nederland | KVK 08144910 +31 (0)53-2340100