Cloud Workx > Officiële SEO PowerSuite Reseller & Trainer
+31 (0)53-2340100

Moeilijk Zoekwoord?

Hoe moeilijk is het om een toppositie in de zoekmachines te krijgen voor mijn zoekwoorden? Met welke webpagina's moet ik concurreren? Hoe goed zijn deze concurrerende pagina's geoptimaliseerd? Hoeveel backlinks heeft mijn concurrentie voor mijn zoekwoorden?

Check de zoekwoord moeilijkheid

Om een zoekwoord hoog in de zoekmachines te krijgen kan veel tijd kosten. Linkbuilding, website optimalisatie enzovoort. Maar wat als er hele sterke concurrentie is voor jouw zoekwoorden? Hoe weet je dan of het geen verspilling van de tijd is, omdat de top 10 praktisch onverslaanbaar is?

Met behulp van de zoekwoord moeilijkheid check in Rank Tracker, kun je snel zoekwoorden ontdekken waarvoor het vrij eenvoudig is om een hoge positie te halen in de zoekmachines.

Open Rank Tracker en open jouw project. Klik op een zoekwoord. Klik op de Zoekwoord Moeilijkheid knop, onderin Rank Tracker. Klik dan op update om de zoekwoord moeilijkheid te bepalen.

Rank Tracker bepaald de zoekwoord moeilijkheid aan de hand van de top 10 pagina's in de zoekmachine. Hoe hoger de score, hoe moeilijker het is om de concurrentie te verslaan.

Naast de individuele scores van de concurrenten, vind je nog meer informatie waarmee je de moeilijkheid kunt inschatten. PageRank voor de concurrerende webpagina en het concurrerende domein, aantal backlinks, webpagina optimalisatie score, Alexa Rank, Social Mentions en domein leeftijd.

Wil je de data refreshen? Klik dan gewoon op update.

Rank Tracker Training, Zoekwoorden, Zoekmachine Optimalisatie, Google Zoekwoorden, Zoekwoorden Onderzoek, Zoekwoorden Analyse, toppositie, zoekwoord moeilijkheid .

Download SEO PowerSuite Gratis

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
© 2019 Cloud Workx - Zevenblad 23, 7623 CH Borne, Nederland | KVK 08144910 +31 (0)53-2340100