Skip to main content

Ideeën voor zoekwoorden

RankTracker is ontworpen om je een volledige cyclus voor zoekwoorden onderzoek te laten uitvoeren, allemaal op één plek.

Afgezien van het handmatig toevoegen van zoekwoorden, laat RankTracker je winstgevende zoekwoorden ontdekken waar je niet eerder aan dacht.

Je kunt deze zoekwoorden gebruiken om uw bestemmingspagina's te optimaliseren voor organisch zoeken of ze gebruiken in jouw PPC-campagnes.

Zoekwoord Onderzoek Methoden

Om ideeën voor zoekwoorden te verzamelen, open je jouw project en ga je naar de sectie Zoekwoord Onderzoek in het menu aan de linkerkant.

Het menu ontvouwt de lijst met beschikbare onderzoeksmethoden voor zoekwoorden.

Rank Tracker Zoekwoord Onderzoek Methoden

De volgende onderzoeksmethoden voor zoekwoorden zijn beschikbaar.

Zoekwoord Posities

Ontdek zoekwoorden waarvoor een website / URL momenteel posities in de zoekmachines heeft. Je kunt jouw eigen website onderzoeken of een website van jouw SEO-concurrenten analyseren.

Zoekwoord Kloof

Vergelijk (maximaal 5) domeinen om de verschillen en overeenkomsten tussen hun zoekwoorden en die van jou te onderzoeken.

Search Console / Google Analytics

Connect jouw Google-accounts om de organische zoekwoorden te verzamelen uit Google Search Console & Google Analytics.

Zoekwoord Planner

Verzamel zoekwoorden uit de meest populaire suggestie tools, waaronder Google Ads Keyword Planner (via de suggestie tool of per doelpagina) en Yandex Wordstat.

Automatisch Aanvullen

Verzamel de suggesties van tools voor automatisch aanvullen in Google, Bing, Yahoo, Yandex, YouTube, Amazon en Ask.

Gerelateerde Zoekopdrachten

Vind nieuwe zoekwoorden die mogelijk verband houden met jouw zoekwoorden en waarnaar mensen vaak zoeken in Google, Bing en Ask.

Gerelateerde Vragen

Ontdek de populairste vragen die mensen op internet stellen met behulp van jouw doel zoekwoorden en oogst de zoekwoorden uit de Mensen Vragen Ook-widget.

TF-IDF Explorer

Vind thematisch, relevante zoekwoorden die het meest worden gebruikt door de grootste SEO-concurrenten in de zoekmachines.

Zoekwoord Combinaties

Genereer mogelijke combinaties én verkeerd gespelde variaties van jouw doel zoekwoorden.

Keyword Sandbox

Na gebruik van een van de zoekwoord onderzoeksmethoden, komen alle nieuw gevonden zoekwoorden automatisch in de keyword sandbox.

Rank Tracker Keyword Sandbox

Dit is een concept gedeelte waar je alle gevonden zoekwoorden kunt bewaren, de zoekwoorden kunt groeperen en verder kunt analyseren, voordat je besluit ze naar de module Doel Zoekwoorden te verplaatsen, te bewaren voor toekomstig gebruik of uit het project te verwijderen.

Zoekwoord Efficiëntie

Bij het verzamelen van zoekwoord ideeën analyseert RankTracker de belangrijkste efficiëntie statistieken, waaronder:

Zoekwoord Moeilijkheid

Deze score geeft aan hoe moeilijk het is om een top 10 positie in de gekozen zoekmachine te krijgen op basis van het aantal links naar de concurrentie.

SEO / PPC-gegevens

Aantal zoekopdrachten, geschat verkeer en PPC-kosten waarmee je kunt bepalen welke zoekwoorden je wilt gebruiken in jouw optimalisatie strategie.

Zoekwoorden verplaatsen naar doelzoekwoorden

Zodra het onderzoek is voltooid, kun je de beste zoekwoorden naar de module Doel Zoekwoorden verplaatsen om ze te monitoren in de zoekmachines naar keuze.

Probeer SEO PowerSuite 7 dagen gratis

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Geen verplichtingen, puur voordeel!
Zie hoe je posities in Google verbeteren.

Méér dan 2 miljoen gebruikers wereldwijd