Skip to main content

Online SEO Coaching

 • Snel méér bezoekers & klanten
 • Géén SEO kennis nodig
 • SEO Coach beschikbaar met 1 klik
 • Geschikt voor Beginners en SEO specialisten
 • Geen dure SEO specialist meer nodig!
 • Bespaar tijd door zelf je SEO te doen

SEO Coaching

Persoonlijke SEO Coaching Online

Heb je het gevoel dat je online aanwezigheid gewoon niet de resultaten oplevert die je verdient?

Misschien heb je uren, dagen, zelfs weken besteed aan het proberen te begrijpen van SEO (Search Engine Optimization), maar zie je gewoon niet de resultaten die je had verwacht?

Of je hebt jouw SEO uitbesteed, de posities verbeteren volgens hun maandelijkse rapportage, maar je verkoopt er niks meer om.

Je bent niet de enige!

SEO is een belangrijk onderdeel van elke online strategie voor MKB-bedrijven en webshops, maar het kan ook ingewikkeld en tijdrovend zijn, vooral als je het zelf probeert te doen.

Of misschien heb je je SEO uitbesteed, maar voel je je niet op je gemak bij het gebrek aan controle en transparantie.

Dat is waar wij bij kunnen helpen.

Wij bieden niet alleen SEO PowerSuite software, een alles-in-één SEO tool die je kan helpen bij het optimaliseren van je website, maar met onze online SEO coaching staan we klaar om je te begeleiden.

Onze online SEO coaching is speciaal ontworpen om MKB-bedrijven en webshops de kennis en tools te geven die nodig zijn om de SEO in eigen handen te nemen en daarmee het volle potentieel van je online aanwezigheid te benutten.

Daarnaast helpen we je om heel veel tijd te besparen, door het zelf te doen, mbv SEO PowerSuite en AI.

Dus of je nu worstelt met SEO, of je wil gewoon je online prestaties naar een hoger niveau tillen, lees verder om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen.

Snel en efficiënt naar de top van Google met SEO Coaching en SEO PowerSuite

Voordelen Zelf je SEO Doen

Het zelf doen van SEO biedt diverse voordelen voor jou als ondernemer of website-eigenaar.
Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

 1. Kostenbesparing: Door zelf SEO te doen, bespaar je op de kosten van het inhuren van een externe SEO-specialist of een marketingbureau. Dit kan een aanzienlijke besparing opleveren, vooral voor kleinere bedrijven of startende ondernemers met een beperkt budget.

 2. Controle: Door zelf de SEO van jouw website te beheren, behoud je de controle over de strategie en beslissingen. Je kunt direct inspelen op veranderingen in de markt of jouw branche, zonder afhankelijk te zijn van derden.

 3. Kennis en vaardigheden: Het leren en toepassen van SEO-technieken verrijkt jouw kennis en vaardigheden op het gebied van online marketing. Dit kan je in de toekomst helpen bij het nemen van betere beslissingen voor jouw bedrijf en het analyseren van online trends.

 4. Flexibiliteit: Wanneer je zelf verantwoordelijk bent voor de SEO van jouw website, kun je sneller reageren op veranderingen in de markt en zoekmachine-algoritmes. Je kunt jouw strategie eenvoudig bijstellen en direct aanpassingen doorvoeren, zonder te wachten op goedkeuring van een extern bureau.

 5. Persoonlijke betrokkenheid: Door zelf aan de slag te gaan met SEO, ben je nauw betrokken bij het succes van jouw website. Dit kan leiden tot meer passie en betrokkenheid bij jouw onderneming, wat weer kan bijdragen aan het behalen van betere resultaten.

 6. Maatwerk: Zelf SEO doen stelt je in staat om een strategie te ontwikkelen die perfect aansluit op jouw specifieke behoeften en doelen. Je kunt je richten op de aspecten die voor jouw bedrijf het meest relevant zijn, zonder te worden beperkt door de aanpak van een extern bureau.

Samengevat biedt het zelf doen van SEO je meer controle, flexibiliteit en kostenbesparing, terwijl je jouw kennis en vaardigheden op het gebied van online marketing vergroot.

Het stelt je in staat om een op maat gemaakte strategie te ontwikkelen die aansluit bij jouw unieke bedrijfsbehoeften en doelen.

Waarom SEO Coaching?

Als ondernemer is persoonlijke online SEO coaching een waardevolle investering om verschillende redenen:

 1. Gerichte begeleiding: Persoonlijke SEO coaching zorgt voor één-op-één begeleiding die specifiek is afgestemd op jouw bedrijf, branche en doelen. Dit betekent dat je samen met je coach werkt aan een strategie die perfect past bij jouw unieke situatie, in plaats van algemene SEO-tips en -trucs te volgen.

 2. Tijdbesparing: Ondernemers hebben vaak te maken met een overvolle agenda. Persoonlijke online SEO coaching helpt je om je tijd efficiënt te besteden, door je direct de juiste strategieën, technieken en best practices aan te leren, zonder tijd te verspillen aan het uitproberen van methoden die niet werken.

 3. Snellere resultaten: Een ervaren SEO coach kan je helpen om sneller resultaten te behalen door je te begeleiden bij het prioriteren van de meest impactvolle taken en je te leren hoe je de juiste hulpmiddelen en technieken kunt gebruiken om je doelen te bereiken.

 4. Voortdurende optimalisatie: De wereld van SEO verandert voortdurend. Persoonlijke online SEO coaching zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends, updates en best practices, zodat je jouw strategie voortdurend kunt aanpassen en optimaliseren voor maximale impact.

 5. Fouten vermijden: Zonder de juiste begeleiding en kennis kunnen fouten in je SEO-strategie tot slechte resultaten of zelfs een daling in je zoekmachine rankings leiden. Een persoonlijke SEO coach helpt je om valkuilen te vermijden en ervoor te zorgen dat je de juiste beslissingen neemt voor jouw bedrijf.

 6. Verhoogde ROI: Door te investeren in persoonlijke online SEO coaching, verhoog je de kans op een hogere return on investment (ROI) van je SEO-inspanningen. Je leert hoe je jouw inspanningen kunt richten op de meest waardevolle zoekwoorden, technieken en strategieën om zo een duurzame groei in organisch verkeer en conversies te realiseren.

Kortom, persoonlijke online SEO coaching biedt ondernemers de kans om hun online zichtbaarheid te vergroten, gericht te werken aan hun doelen en uiteindelijk hun bedrijf succesvoller te maken in het digitale landschap.

Voor Wie?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die zijn online zichtbaarheid wil verbeteren en meer verkeer en klanten naar zijn website wil trekken. Of je nu een beginnende ondernemer bent, een doorgewinterde SEO-expert of iets daartussenin, onze persoonlijke online SEO coaching met SEO PowerSuite heeft voor ieder wat wils!

SEO PowerSuite is een betrouwbaar en veelzijdig hulpmiddel dat wereldwijd door meer dan 2 miljoen gebruikers wordt ingezet. Van kleine zelfstandige ondernemers tot grote internationale bedrijven, iedereen profiteert van de kracht en flexibiliteit van deze software. En dat is niet zonder reden: SEO PowerSuite biedt alle benodigde tools en functionaliteiten om effectieve SEO-strategieën te ontwikkelen en te implementeren.

SEO PowerSuite Gebruikers

Dus, of je nu net begint met het optimaliseren van je website, al enige ervaring hebt met SEO, of een echte specialist bent, onze cursus met persoonlijke online SEO coaching en SEO PowerSuite kan je helpen om sneller je doelen te bereiken en je online succes te vergroten. Sluit je aan bij de 2 miljoen tevreden gebruikers en ontdek zelf wat SEO PowerSuite voor jou en je bedrijf kan betekenen!

Wat is SEO coaching?

SEO Coaching is een hele snelle, effectieve en efficiënte manier om hogerop in de zoekmachines te komen en zo meer bezoekers en nieuwe klanten te krijgen.

Je leert zelf hoe je jouw website of webshop zo snel mogelijk aan de top krijgt, aan de hand van aanwijzingen van jouw persoonlijke SEO Coach.

Periodiek analyseren we samen de ontwikkelingen in de zoekmachine posities en aantal bezoekers en eventueel omzet. Hieruit volgt dan een plan voor de komende periode.

Wat heb je nodig voor SEO coaching?

Maak je klaar voor een succesvol SEO Coaching-traject!

Hier zijn de vier essentiële ingrediënten die je nodig hebt om jouw online zichtbaarheid naar nieuwe hoogten te tillen

 1. SEO PowerSuite

  Deze krachtige SEO software vormt de ruggengraat van ons SEO Coaching-proces. We helpen je om in een mum van tijd zelfstandig aan de slag te gaan met SEO PowerSuite en jouw website naar de topposities in zoekmachines te katapulteren.

 2. Google Analytics Account

  Meten is weten! Google Analytics stelt ons in staat om de impact van jouw SEO-inspanningen te monitoren en te zien hoeveel extra bezoekers je aantrekt en, nog belangrijker, hoeveel extra verkopen of opdrachten dit oplevert. Zo kunnen we samen de beste strategie bepalen om jouw online succes verder te vergroten.

 3. Google AdWords Account

  Zoekwoorden vormen de basis van SEO. Met behulp van Google AdWords ontdekken we waar jouw doelgroep naar zoekt en welke zoektermen het meest waardevol zijn voor jouw bedrijf. Zo zorgen we ervoor dat jouw website perfect aansluit op de behoeften van jouw potentiële klanten.

 4. Google Console Account

  Via het Google Console Account houden we een oogje in het zeil voor eventuele websiteproblemen die door Google worden gesignaleerd. Bovendien zorgt deze handige tool ervoor dat we belangrijke wijzigingen aan jouw website efficiënt kunnen doorgeven.

Klaar om jouw online succesverhaal te starten?

Met deze vier cruciale elementen en onze deskundige begeleiding ben je helemaal gewapend om de vruchten te plukken van een effectief SEO Coaching-traject.

Laten we samen jouw onderneming naar de top van de zoekmachines stuwen!

Hoe werkt SEO coaching?

Met SEO PowerSuite als jouw handige hulpmiddel ben je helemaal klaar om deel te nemen aan het SEO Coaching proces. Samen met je online SEO Coach ontwikkel je een plan om jouw SEO-doelen snel en efficiënt te bereiken.

We kunnen ons richten op ons 6 Stappen SEO Proces of juist dieper ingaan op één specifieke stap, afhankelijk van jouw behoeften.

Elke maand evalueren we samen de voortgang en bekijken we wat er goed ging en wat er in de komende periode beter kan.

Tijdens de online SEO chat sessies staat je SEO coach altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Of je nu vragen hebt over zoekmachine optimalisatie of over specifieke aspecten van jouw eigen website, je coach is er om je te ondersteunen. 

Dankzij onze ervaring met tal van verschillende websites en CMS systemen, zijn we in staat om je snel de juiste oplossing te bieden.

Dus, pak je kans en geef je online zichtbaarheid een flinke boost met onze persoonlijke online SEO coaching en de kracht van SEO PowerSuite!

Second SEO Opinion

Natuurlijk kan je onze SEO coaching ook inzetten als een second opinion om te beoordelen of je huidige SEO expert zijn werk goed doet. Soms heb je als ondernemer gewoon wat extra zekerheid nodig of wil je graag een onafhankelijke blik op je huidige SEO-strategie.

Onze online SEO coaches hebben ruime ervaring en kennis op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Zij kunnen je voorzien van eerlijke en professionele feedback over de huidige status van je SEO-inspanningen. Dit helpt je om inzicht te krijgen in de sterke en zwakke punten van je huidige SEO-strategie en of je huidige SEO expert zijn werk goed uitvoert.

Dus, of je nu op zoek bent naar een frisse blik op je SEO-aanpak of graag wilt weten of je SEO expert jouw website op de juiste manier optimaliseert, onze persoonlijke online SEO coaching biedt je de mogelijkheid om hier zekerheid over te krijgen. Maak gebruik van onze expertise en zorg ervoor dat jouw website het succes behaalt dat het verdient!

Gratis SEO Coaching Sessie

Waar wacht je nog op?

We nodigen je graag uit om een eerste, geheel vrijblijvende en gratis afspraak in te plannen voor onze SEO Coaching.

Tijdens deze kennismakingssessie, die ongeveer een half uur zal duren, kunnen we elkaar beter leren kennen en je wensen en verwachtingen bespreken.

Dit is een uitstekende kans om te ontdekken hoe onze persoonlijke online SEO coaching jou en je bedrijf kan helpen.

Het is een risicovrije manier om te ervaren wat wij voor je kunnen betekenen, zonder enige verplichting.

Dus, neem de eerste stap naar online succes en plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek in. Laten we samen werken aan het verbeteren van je online zichtbaarheid en het behalen van jouw SEO-doelen!

Klik op de knop hieronder om je vrijblijvende en gratis kennismakingssessie in te plannen en ontdek wat onze SEO Coaching voor jou kan betekenen.

Tot snel!

Méér dan 2 miljoen gebruikers wereldwijd