Officiële SEO PowerSuite Reseller & Trainer

SEO Cursus (individueel)

Unieke code:SEO-001
Complete 1 op 1 SEO cursus in 1 of 2 dagen, mbv SEO PowerSuite software. De seo cursus wordt geheel naar wens, op uw organisatie en seo doelstellingen afgestemd. Na afloop bent u in staat om uw website(s) veilig en efficiënt te optimaliseren.
€ 1495,00
Basisprijs€ 1495,00
Btw € 313,95

SEO Cursus: Snel & veilig bovenin Google.


Zoekmachine optimalisatie moeilijk en lastig? Niet met de juiste software en duidelijke instructie. Onze SEO Cursus met behulp van SEO Powersuite is een complete opleiding om zelf uw websites te optimaliseren. Eenvoudig, snel te leren en met direct resultaat!

Met de SEO Powersuite heeft u een complete gereedschapskist om zelf de optimalisatie van uw site te doen. U heeft geen externe partij meer nodig, u of een van uw medewerkers kan met behulp van SEO Powersuite op elk moment zorgen dat uw site een betere positie krijgt in de Google-ranking.

 • Bespaar op kosten voor een extern bureau
 • Eenvoudig en begrijpelijk
 • Online of op een Seats2Meet locatie in de buurt
 • Meteen aan de slag met uw eigen website
 • 1 op 1 dus u krijgt alle aandacht
 • Incl. handleidingen
 • Incl. toegang tot onze online SEO Trainingen

SEO PowerSuite Software


Tijdens de SEO cursus maken we gebruik van SEO PowerSuite Software. Deze krachtige SEO software wordt gebruikt door meer dan 2 miljoen bedrijven en website eigenaren, waaronder diverse bekende internationale bedrijven.

SEO PowerSuite Software

SEO Cursus in 1 of 2 dagen


Onze SEO cursus is praktijk gericht. Dit betekent dat de theorie meteen in praktijk wordt gebracht. Dat gebeurt bij iedere module zodat u stapsgewijs een zoekmachine-specialist wordt.

De nadruk van onze cursus ligt op de zoekmachine optimalisatie van uw eigen website of project. We gaan hier direct mee aan de slag. Dus geen lange theoretische uitleg, maar direct over tot actie! Aan het einde van de cursus heeft u een goede basis om uw eigen website te optimaliseren en hebben we al het een en ander geoptimaliseerd. Onze SEO Cursus is dan ook uitermate geschikt voor ondernemers en zzp-ers die zelf hun website beheren, voor webmasters en voor beginnende zoekmachine optimalisatie bedrijven.

 Per dag is er tijd voor maximaal 2 modulen:

 • Rank Tracker - Zoekwoorden onderzoek & monitoring
 • WebSite Auditor - Website optimalisatie en Webpagina optimalisatie
 • SEO SpyGlass - Backlink analyse en Concurrentie analyse
 • Link Assistant - Linkbuilding management

Wat je leert in deze SEO cursus:

 • Wat is SEO en hoe werkt het.
 • Hoe Rank Tracker te gebruiken om je doelgroep, interesses van jouw doelgroep en concurrentie te ontdekken.
 • Hoe je een straf van Google voorkomt waardoor je niet meer zichtbaar bent in Google (enig idee wat dit je zou kosten, als je niet meer vindbaar bent in Google?).
 • Waarom hosting zo belangrijk is. De verkeerde hosting kan je vele duizenden euro’s per jaar kosten qua omzet en winst!
 • Hoe je WebSite Auditor gebruikt om jouw website en webpagina's in optimale conditie te krijgen voor topposities in de zoekmachines
 • Hoe je SEO SpyGlass kunt gebruiken om de backlinks van jouw website en die van de concurrentie te vinden, zodat je heel gemakkelijk nieuwe kansen op backlinks en bezoekers ontdekt.
 • Hoe je Link Assistant kunt inzetten om jouw linkbuilding profiel te verbeteren.
 • en nog veel meer…

 

 

Cursus locaties


De cursus wordt gehouden op een Seats2Meet locatie in Bilthoven, Hengelo of Pesse.

Online mbv Google Hangouts. 

Online SEO Training

€ 149,95 per keer / jaarabonnement: € 490,-

Leer zelf SEO mbv onze SEO handleidingen en online begeleiding mbv live SEO Hangouts.

Tijdens de SEO trainingen kun je terecht met vragen en/of problemen die je tegen bent gekomen tijdens het optimaliseren van jouw websites / projecten. Dit kunnen vragen zijn over zoekmachine optimalisatie, SEO PowerSuite of bijvoorbeeld over de toepassing in jouw eigen CMS.

Voor de training geef je jouw vraag / onderwerp op en tijdens de training worden de diverse SEO vragen en onderwerpen live behandeld ahv de websites en projecten.

SEO Cursus in 2 dgn

individueel - vanaf € 1995,-

Complete 1 op 1 SEO cursus in 2 dagen, mbv SEO PowerSuite software. Geheel naar wens, op uw organisatie en seo doelstellingen afgestemd.

Met behulp van SEO PowerSuite en aan de hand van uw eigen website of project gaan we stap voor stap door alle facetten van zoekmachine optimalisatie.

Na de cursus heeft u een uitgebreide kennis van zoekmachine optimalisatie en kunt u uw eigen seo projecten uitvoeren. Omdat de seo cursus aan de hand van uw eigen project wordt gedaan, bent u al een heel eind op weg naar optimale posities in de zoekmachines.

SEO Expert Cursus

Individueel - vanaf € 995,-

Leer efficiënter en effectiever werken met SEO PowerSuite. 

De SEO Expert Cursus is bedoeld voor de SEO Expert die het optimale uit SEO PowerSuite Enterprise wil halen. In de cursus wordt aandacht besteed aan de uitgebreide instellingen van de diverse SEO PowerSuite tools, het automatische inplannen van diverse SEO taken, de zoek veiligheidsinstellingen en de uitgebreide rapportage functionaliteit in SEO PowerSuite.

Voor deze seo cursus heeft u een gedegen kennis van zoekmachine optimalisatie nodig. Daarnaast is kennis van HTML & CSS een pré.

Voor wie is deze seo cursus geschikt?

Deze seo cursus is geschikt voor ZZP'ers, MKB'ers en Zoekmachine Optimalisatie Professionals die willen leren hoe je snel en efficiënt hoger scoort in de zoekmachines mbv SEO PowerSuite.

Hoe werkt de SEO Cursus?

Aan de hand van jouw live website of project en met behulp van SEO PowerSuite, leer je hoe je snel meer én betere bezoekers kunt krijgen naar jouw website.

© 2017 Cloud Workx - Zevenblad 23, 7623 CH Borne, Nederland | KVK 08144910 - BTW 137765149B01 - +31 (0)53-2340100