SEO Expert Cursus

Complete 1 op 1 SEO Expert Cursus in 1 Dag. mbv SEO PowerSuite
Met levering Digitaal voor € 0,00
Prijs excl btw € 995,00
Btw € 208,95

Incl. SEO PowerSuite Software Tooltip
Locatie
Beschrijving

Zoekmachine Optimalisatie Expert in 1 dag!


Zoekmachine optimalisatie moeilijk en lastig? Niet met de juiste software en duidelijke instructie. Onze SEO Cursus met behulp van SEO Powersuite is een complete opleiding om zelf uw websites te optimaliseren. Eenvoudig, snel te leren en met direct resultaat!

Met de SEO Powersuite heeft u een complete gereedschapskist om zelf de optimalisatie van uw site te doen. U heeft geen externe partij meer nodig, u of een van uw medewerkers kan met behulp van SEO Powersuite op elk moment zorgen dat uw site een betere positie krijgt in de Google-ranking.

Onze SEO cursus is praktijk gericht. Dit betekent dat de theorie meteen in praktijk wordt gebracht. Dat gebeurt bij iedere module zodat u stapsgewijs een zoekmachine-specialist wordt.

  • Bespaar op kosten voor een extern bureau
  • Eenvoudig en begrijpelijk
  • Online of op een Seats2Meet locatie in de buurt
  • Meteen aan de slag met uw eigen website
  • 1 op 1 dus u krijgt alle aandacht
  • Incl. handleidingen
  • Incl. toegang tot onze online SEO Trainingen

SEO Cursus


De nadruk van onze cursus ligt op de zoekmachine optimalisatie van uw eigen website of project. We gaan hier direct mee aan de slag. Dus geen lange theoretische uitleg, maar direct over tot actie! Aan het einde van de dag heeft u een goede basis om uw eigen website te optimaliseren. Heeft u daarna nog vragen over zoekmachine optimalisatie mbt uw project(en) dan kunt u terecht bij onze online SEO trainingen. Onze SEO Cursus is dan ook uitermate geschikt voor ondernemers en zzp-ers die zelf hun website beheren, voor webmasters en voor beginnende zoekmachine optimalisatie bedrijven.

Cursus locaties


De cursus wordt gehouden op een Seats2Meet locatie in Bilthoven, Hengelo of Pesse.

Online mbv remote desktop support software. Je kunt kiezen voor een training in 1 dag of in 4 sessies van 1,5 uur.

© 2020 Cloud Workx - Zevenblad 23, 7623 CH Borne, Nederland | KVK 08144910 +31 (0)53-2340100