Werkmappen Aanpassen

{modal youtube=JFhZ6c-zdBQ?autoplay=1&controls=1&showinfo=0&rel=0&modestbranding=1&wmode=transparent&enablejsapi=1&api=1|width=560|height=315|title=Werkmappen Aanpassen} {tip content=" play video" } {/tip} {/modal}
Efficiënter en sneller werken met werkmappen in SEO PowerSuite!
Werk met de informatie die jij belangrijk vindt.

Werkmappen Aanpassen

Een werkmap is het data overzicht met verschillende kolommen in de software.

Alle SEO PowerSuite tools bevatten een aantal standaard werkmappen. Je kunt nieuwe werkmappen maken en bestaande werkmappen aanpassen aan jouw eigen voorkeuren.

Om een nieuwe werkmap aan te maken, open je een project en ga je naar Instellingen >> Werkmappen. Klik op de knop Toevoegen.

Dubbel-klik op de kolommen die je wilt opnemen in de werkmap, in de lijst met beschikbare kolommen. Klik op OK als je klaar bent en de werkmap wordt toegevoegd aan de lijst. Om een bestaande werkmap te bewerken, klik je met de rechter muisknop op 1 van de kolom headers. In het scherm bewerken, kun je kolommen toevoegen, verwijderen en zelfs filters toepassen.

Je hebt nu een werkmap gemaakt voor jouw project. Als je wilt, kun je deze kopieëren naar een ander project.

Klik daarvoor op de drop-down knop van het werkmap tabblad en kies ""Copy workspace to another project". Selecteer het project en klik op OK.

© 2022 Cloud Workx - Zevenblad 23, 7623 CH Borne, Nederland | KVK 08144910 +31 (0)53-2340100