Skip to main content

De verschillen in het kort:

  • De Professional versie een perfect geschikt voor onervaren en ervaren webmasters die hun eigen website posities willen verhogen en de voortgang van hun zoekmachine optimalisatie activiteiten bij willen houden.
  • De Enterprise versie is ideaal om de websites van andere bedrijven of personen  beter vindbaar te maken in de zoekmachines en de klanten dmv rapportages in eigen huisstijl op de hoogte te houden van de Zoekmachine Optimalisatie voortgang.

Meer verschillen tussen de Gratis, Professional en Enterprise versie:

Functie
Gratis
Professional
Enterprise
Maximum aantal websites
Optimaliseer zoveel websites als je wilt.
Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Maximum aantal zoekwoorden
Optimaliseer jouw landingspagina's voor zoveel zoekwoorden als je wilt!
Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Opslaan van projecten
Sla jouw zoekmachine optimalisatie projecten op, op de lokale harde schijf. Open projecten later, neem project bestanden mee van de ene naar de andere computer, naar je werk of naar een presentatie van een klant.
Nee Ja Ja
Rapporten genereren
Genereer allerlei SEO rapporten voor eigen gebruik en / of om resultaten aan uw collega's en klanten te presenteren.
Ja Ja Ja
Uniek! Aanpasbare rapportsjablonen
Geef de rapporten een eigen uitstraling door het gebruik van uw bedrijfs kleuren en het logo. Selecteer welke rapport secties je op wilt nemen en welke niet worden aangetoond.
Ja Ja Ja
Kopiëer gegevens naar het klembord
Kopieer de gegevens naar het klembord die je wilt gebruiken voor verdere verwerking.
Nee Ja Ja
Exporteren van data
Exporteer alle verzamelde gegevens van zoekwoorden, posities, backlinks of website-inhoud in de meest gebruikte formaten: .Txt, .Html, .Sql, .csv. 
Het .html formaat is perfect voor het bekijken in eenbrowser, .Txt, .SQL en .Csv kunnen gemakkelijk geïmporteerd worden in een database.
Nee Nee Ja
Print Klant rapporten
Alle software rapporten kunnen worden opgeslagen in Adobe PDF-formaat.
Presenteer de rapporten, in eigen huisstijl, aan uw klant als een hard copy om de voortgang van de SEO activiteiten te tonen.
Nee Nee Ja
Email Klant rapporten
Willen je klanten of collega's de rapporten graag per email ontvangen, dan kan dit met 1 druk op de knop.
Nee Nee Ja
Rapporten op het Web publiceren
Publiceer rapporten via FTP naar uw website en maak ze online beschikbaar, rechtstreeks vanuit de SEO PowerSuite programma's.
Nee Nee Ja
Rapport Publicatie Planner
Plan emails, publicaties op internet of het opslaan van rapporten op vaste dagen en tijden, en de SEO PowerSuite programma's regelen het volledig automatisch.

Nee

Nee

Ja
Ondersteuning van zoekmachine API sleutels
Elk onderdeel van SEO PowerSuite ondersteunt Google, Yahoo en Bing API sleutels die ervoor zorgen dat de software het beleid van de zoekmachines niet schendt.
Ja Ja Ja
Data migratie naar spreadsheets
Kopiëer eenvoudig alle gegevens van uw posities, zoekwoorden of backlinks naar uw favoriete spreadsheet voor analyse, verdere verwerking, of afdrukken.
Nee Ja Ja
Menselijke Emulatie
De menselijke emulatie functie vertraagt de tijd tussen de zoekmachine aanvragen en simuleert zo het menselijk gedrag tijdens het uitvoeren van grote zoekmachine queries.
Ja Ja Ja
User Agents rotatie
De software imiteert met verschillende user agents het gebruik van verschillende webbrowsers. Het lijkt dan net of de zoekmachine aanvragen worden gedaan door verschillende personen, en verhindert zo de schending van Google beleid.
Ja Ja Ja
Proxy Servers
U kunt de software te laten werken achter een proxy server, om zo jouw identiteit te verbergen. Dit is een extra veiligheidsmaatregel om ervoor te zorgen je zoekmachine vriendelijk werkt met de software.
Ja Ja Ja
Uniek! Proxy Rotatie
Dit is de meest krachtige beveiliging voor het werken met grote hoeveelheden data. Je kunt gratis proxy lijsten toevoegen aan de software en de software wisselt de verschillende proxy servers bij iedere aanvraag.
Ja Ja Ja
Draait op Windows, Mac OS X en Linux
Alle SEO PowerSuite tools zijn multi-platform en werken op Windows, Mac OS X en Linux besturingssystemen.
Ja Ja Ja
Interface talen: Engels,Nederlands, Duits, Frans, etc. Ja Ja Ja

 

Probeer SEO PowerSuite 7 dagen gratis

Geen verplichtingen, puur voordeel!
Zie hoe je posities in Google verbeteren.

Méér dan 2 miljoen gebruikers wereldwijd