Skip to main content

SEO SpyGlass ➤ De Ultieme Backlink Checker!

Krijg ook méér bezoekers & omzet met betere BACKLINKS

Alle backlinks, naar elke website, uit de grootste backlink index

SEO SpyGlass is een backlink checker waarmee je alle backlinks vindt naar elk domein, mbv de grootste backlink index op het internet, SEO PowerSuite Link Explorer. Om de lijst met backlinks nog completer te maken, kun je ook backlinks downloaden uit Google Analytics en Google Search Console.

Anti-Penguin backlink controle

Mis geen enkele backlink meer die een boete risico vormt voor Google. Ontdek snel welke links die de zoekmachine posities kunnen bedreigen mbv de SEO SpyGlass Boete Risico Score, gebasseerd op dezelfde factoren die Google gebruikt in haar algoritme.

Heb je een boete risico ontdekt? Met enkele klikken voeg je slechte backlinks toe aan het disavow bestand, die je kunt doorgeven aan Google.

Krachtige analyses

De samenvatting module geeft een uitgebreid overzicht van alle backlinks naar elke website - zelfs als het om miljoenen backlinks gaat. Wil je meer informatie over deze backlinks? Ga dan naar het Backlinks overzicht en vind details van elke link, backlink domein, linkend domein, ankers en linkpagina's.

Ontdek alle concurrentie backlinks

Ontdek de backlinks naar jouw concurrenten, krijg alle belangrijke informatie over deze backlinks en ontdek de backlink strategie van jouw concurrentie. Ontdek hun sterktes en zwaktes en vergelijk hun backlink profielen om zo sneller , hoge kwaliteit backlinks voor jouw eigen website aan te vragen.

Real-time backlink checks

Staan jouw backlinks er nog? Of hebben ze een nofollow tag gebruikt? De meeste backlink tools zien dit niet direct. Dit is waarom SEO SpyGlass elke backlink status controleert zodat je altijd verzekerd bent van de laatste informatie over jouw backlinks.

Backlink rapporten in jouw eigen huisstijl

SEO SpyGlass rapporten zijn volledig aan te passen, white-label en zo ontworpen dat ze er op ieder apparaat goed uitzien. Het rapporteren aan klanten is super eenvoudig: met 1 klik, wordt het rapport opgeladen naar de cloud en krijg je een link die je kunt delen. Wil je het rapporteren volledig automatiseren? Geen probleem. Stel een taak in, in de planning module van SEO SpyGlass en de rapporten worden automatisch gegenereerd en gedeeld met klanten, als een link of als een bijlage, in een tekst email of in aangepaste HTML.

 • SEO SpyGlass Professional

  SEO SpyGlass Professional

  Perfect voor MKB en Webmasters
  • 30 dagen, niet goed, geld terug garantie
  • Gratis toegang tot online SEO Trainingen
  • Méér Online Omzet & Lagere Online Kosten
  € 149 p/jr
  Bestel nu
 • SEO SpyGlass Enterprise

  SEO SpyGlass Enterprise

  Ontworpen voor SEO specialisten & SEO bedrijven
  • 30 dagen, niet goed, geld terug garantie
  • Gratis toegang tot online SEO Trainingen
  • Méér Online Omzet & Lagere Online Kosten
  € 349 p/jr
  Bestel nu

Probeer SEO PowerSuite 7 dagen gratis

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Geen verplichtingen, puur voordeel!
Zie hoe je posities in Google verbeteren.

Méér dan 2 miljoen gebruikers wereldwijd