Krijg méér backlinks naar jouw website mbv SEO SpyGlass!

Niet iedere link is hetzelfde waard. De waarde van een link is afhankelijk van de waarde van het domein van de website waarop de backlink staat, de waarde van de pagina en het aantal links op die pagina. De waarde van de pagina wordt als het ware verdeeld over het aantal links die zich op de pagina bevinden.

Lees verder


{modal url="https://www.youtube.com/embed/Afzn8FMlW-E&autoplay=1" width="80%" height="70%" title="Ontdek Backlinks in Google Analytics"}
{/modal}
Link SEO SpyGlass aan Google Analytics en zie hoeveel bezoekers iedere backlink oplevert.

Lees verder


Het vergelijken van verschillende SEO SpyGlass projecten is misschien wel de handigste optie van het programma. Met behulp van dit overzicht kun je namelijk snel zien wat je nog moet doen om jouw concurrentie in te halen en ook waar de concurrentie WEL en jij GEEN links hebt.

Lees verder


Soms kan het handig zijn om de informatie van SEO SpyGlass te gebruiken in andere programma’s of apps. Hiervoor heeft SEO SpyGlass een aantal mogelijkheden.

Lees verder


Om de zoekwoord resultaten te monitoren, kun je gebruik maken van de rapporten in SEO SpyGlass. Deze rapporten kun je in de enterprise versie ook opslaan, publiceren via email of via ftp.

Lees verder


© 2022 Cloud Workx - Zevenblad 23, 7623 CH Borne, Nederland | KVK 08144910 +31 (0)53-2340100