Ontdek Backlinks in Google Analytics

{modal url="https://www.youtube.com/embed/Afzn8FMlW-E&autoplay=1" width="80%" height="70%" title="Ontdek Backlinks in Google Analytics"}
{/modal}
Link SEO SpyGlass aan Google Analytics en zie hoeveel bezoekers iedere backlink oplevert.

Krijg backlinks en backlink statistieken van Google Analytics

Start SEO SpyGlass en open jouw project. Ga naar Instellingen >> Google Analytics Account en klik op de knop "Klik om Account Instellingen in te vullen", geef jouw Google Analytics email en wachtwoord op en klik op Volgende. SEO SpyGlass logt nu in op jouw Google Analytics account.

In het volgende scherm selecteer je het Google Analytics account en profiel die je wilt gebruiken in dit project en klik je op Voltooien. Klik nu op het "Verkeer van backlinks" tabblad, ga naar Instellingen >> Favoriete Backlink Factoren en selecteer de optie "Bezoeken naar Jouw Website". Klik op OK en klik op de knop "Vernieuwen" om de bezoeken te updaten.

Nu kun je zien hoeveel bezoeken iedere backlink naar jouw website oplevert. De volgende keer als je jouw project Reconstrueert, kun je Google Analytics ook als backlink bron selecteren. SEO SpyGlass raadpleegt dan ook Google Analytics voor backlinks.

© 2022 Cloud Workx - Zevenblad 23, 7623 CH Borne, Nederland | KVK 08144910 +31 (0)53-2340100