SEO Termen

Term Definitie
Google Zoeken

Google zoeken is de zoekmachine service van google. Hier zijn ze ooit mee begonnen. Google wist op een unieke manier, website aan bepaalde zoekwoorden te koppelen. Dit deden ze zo goed en snel, dat Google snel 's werelds grootste zoekmachine werd.

Synoniemen - google nl, zoeken in google, zoeken met google, zoeken op google, google.com zoeken
Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf (GMB) is een gratis tool van Google die bedrijven helpt om hun online aanwezigheid te beheren en te verbeteren. Met GMB kunnen bedrijven eenvoudig hun bedrijfsinformatie bijwerken, zoals adres, telefoonnummer, openingstijden en website. Ook kunnen ze foto's en berichten toevoegen om klanten een beter beeld te geven van hun bedrijf. Het is superhandig voor zowel bedrijven als klanten, want het zorgt ervoor dat de juiste info makkelijk te vinden is.

google keyword tool

De Google Keyword Tool, ook wel bekend als de Google Ads Keyword Planner, is een gratis online tool die door Google wordt aangeboden.

Het helpt je bij het vinden van de juiste trefwoorden voor je website, zodat je jouw content kunt optimaliseren voor zoekmachines.

Zo kun je beter gevonden worden door jouw doelgroep en je websiteverkeer verhogen.

Synoniemen - keyword tool, google adwords keyword tool, adwords keyword tool, keywordtool, keyword tool google, zoekwoorden onderzoek tool, google zoekwoorden tool, zoekwoorden tool
Google Afbeeldingen

Google Afbeeldingen is een zoekmachine waarmee je gemakkelijk afbeeldingen kunt vinden op het internet.

Met Google Afbeeldingen kun je snel en gemakkelijk afbeeldingen vinden voor welk doel dan ook.

Het biedt een grote selectie afbeeldingen en handige zoekfilters, waardoor je snel de afbeeldingen kunt vinden die je nodig hebt.

Het is echter belangrijk om rekening te houden met auteursrechten en de beperkingen van het gebruik van afbeeldingen van Google Afbeeldingen.

Door de tips in dit artikel te gebruiken, kun je afbeeldingen vinden die geschikt zijn voor jouw specifieke behoeften en doeleinden. 

Synoniemen - Google Images, Google Afbeelding, zoekmachines afbeeldingen, google foto's
Google Ads
Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is een online advertentieplatform ontwikkeld door Google, het bekende Amerikaanse techbedrijf. Het is dé plek waar adverteerders betalen om hun advertenties weer te geven in de zoekresultaten van Google, op websites van derden en in andere Google-producten zoals YouTube en Gmail. Het hoofddoel van Google Ads is om bedrijven en ondernemers te helpen hun online zichtbaarheid te vergroten en potentiële klanten te bereiken.
Synoniemen - Google AdWords
© 2022 Cloud Workx - Zevenblad 23, 7623 CH Borne, Nederland | KVK 08144910 +31 (0)53-2340100