Skip to main content

SEO Termen

Term Definitie
google.nl

Google.nl is een onmisbare gids voor MKB-bedrijven en e-commerce platforms, die ze op weg helpt in het doolhof van de digitale wereld en hen helpt om hun zichtbaarheid te versterken als een neonbord in de drukke straten van het wereldwijde web.

Google Zoeken

Google zoeken is de zoekmachine service van google. Hier zijn ze ooit mee begonnen. Google wist op een unieke manier, website aan bepaalde zoekwoorden te koppelen. Dit deden ze zo goed en snel, dat Google snel 's werelds grootste zoekmachine werd.

Synoniemen - google nl, zoeken in google, zoeken met google, zoeken op google, google.com zoeken
google trends

Google Trends is een online tool van Google waarmee je de populariteit van zoekopdrachten op Google over de hele wereld en in verschillende talen kunt volgen.

Het geeft inzicht in de zoekvolumes van specifieke woorden of zinsneden over een bepaalde periode.

Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf is een tool waarmee je jouw bedrijfsinformatie kunt beheren en presenteren op Google Maps en in Google Zoeken. Met andere woorden, Google Mijn Bedrijf zorgt ervoor dat je bedrijf niet alleen op Google Maps staat, maar ook opvalt!

google keyword tool

De Google Keyword Tool, ook wel bekend als de Google Ads Keyword Planner, is een gratis online tool die door Google wordt aangeboden.

Het helpt je bij het vinden van de juiste trefwoorden voor je website, zodat je jouw content kunt optimaliseren voor zoekmachines.

Zo kun je beter gevonden worden door jouw doelgroep en je websiteverkeer verhogen.

Synoniemen - keyword tool, google adwords keyword tool, adwords keyword tool, keywordtool, keyword tool google, zoekwoorden onderzoek tool, google zoekwoorden tool, zoekwoorden tool
google analytics inloggen

Google Analytics is een essentiële tool voor het monitoren en analyseren van websiteverkeer.

Het inloggen op Google Analytics is de eerste stap naar een grondig begrip van je online bezoekersgedrag, dat van vitaal belang is voor elke onderneming, met name voor mkb-bedrijven en e-commerce websites.

Synoniemen - inloggen op Google Analytics
google analytics

Google Analytics is een essentiële webanalyse-tool die data verzamelt over het gedrag van bezoekers op een website.

Het stelt bedrijven in staat om hun websiteprestaties te begrijpen, klantgedrag te analyseren en strategieën te optimaliseren voor betere betrokkenheid en conversies.

Synoniemen - analytics google, googleanalytics
Google Afbeeldingen

Google Afbeeldingen is een zoekmachine waarmee je gemakkelijk afbeeldingen kunt vinden op het internet.

Met Google Afbeeldingen kun je snel en gemakkelijk afbeeldingen vinden voor welk doel dan ook.

Het biedt een grote selectie afbeeldingen en handige zoekfilters, waardoor je snel de afbeeldingen kunt vinden die je nodig hebt.

Het is echter belangrijk om rekening te houden met auteursrechten en de beperkingen van het gebruik van afbeeldingen van Google Afbeeldingen.

Door de tips in dit artikel te gebruiken, kun je afbeeldingen vinden die geschikt zijn voor jouw specifieke behoeften en doeleinden. 

Synoniemen - Google Images, Google Afbeelding, zoekmachines afbeeldingen, google foto's
Google Ads
Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is een online advertentieplatform ontwikkeld door Google, het bekende Amerikaanse techbedrijf. Het is dé plek waar adverteerders betalen om hun advertenties weer te geven in de zoekresultaten van Google, op websites van derden en in andere Google-producten zoals YouTube en Gmail. Het hoofddoel van Google Ads is om bedrijven en ondernemers te helpen hun online zichtbaarheid te vergroten en potentiële klanten te bereiken.
Synoniemen - Google AdWords

Probeer SEO PowerSuite 7 dagen gratis

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Geen verplichtingen, puur voordeel!
Zie hoe je posities in Google verbeteren.

Méér dan 2 miljoen gebruikers wereldwijd