SEO Termen

Term Definitie
startpagina

Startpagina: Een online verzamelplek van handige links

ssl certificaat

Wat is een SSL Certificaat?

Een SSL certificaat zorgt voor een betere beveiliging van gegevens tussen de website en jouw internet browser (zoals Chrome of Internet Explorer).

Mbv een beveiligde sleutel kunnen gegevens veilig worden verstuurd zonder dat anderen deze gegevens kunnen onderscheppen.

Dit is met name voor login- en betalingsgegevens zoals wachtwoorden, creditcardnummers en persoonsgegevens belangrijk.

Synoniemen - ssl, wat is ssl, sslcertificaten, ssl verbinding, wat is een ssl certificaat, https, ssl beveiliging, wat is ssl certificaat, ssl encryptie, wat is ssl verbinding, wat betekent ssl, wat is een ssl verbinding, ssl wat is dat, ssl verbinding wat is dat
SEO

SEO, ofwel zoekmachineoptimalisatie, is het proces van het verbeteren van de zichtbaarheid van een website of webpagina in de onbetaalde, organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Het doel van SEO is om meer verkeer naar een website te leiden door het verbeteren van de ranking in de zoekresultaten.

Synoniemen - zoekmachine optimalisatie, seo optimalisatie, wat is seo, google seo, search engine optimization, zoekmachineoptimalisatie, google optimalisatie, zoekmachine optimalisatie seo, zoekmachine optimalisatie google
search engine advertising (SEA)
Adverteren in zoekmachines op zoekwoorden / zoektermen, zodat advertenties zichtbaar worden als gesponsorde resultaten in zoekmachines of bij partners van de zoekmachines. SEA advertenties worden vaak verkocht dmv kosten per klik of kosten per conversie.
Synoniemen - sea, search engine advertising, wat is sea, sea adwords
© 2022 Cloud Workx - Zevenblad 23, 7623 CH Borne, Nederland | KVK 08144910 +31 (0)53-2340100