SEO Cursus: Website Optimalisatie - 25 apr

WebSite Auditor - Website Optimalisatie Software

Snel méér bezoekers en nieuwe klanten met een optimale website en geoptimaliseerde pagina's voor jouw belangrijke zoekwoorden.


Dit leer je tijdens de SEO cursus

  • Hoe jouw website snel geïndexeerd kan worden door Google
  • Hoe je goede & foute redirects op jouw website kunt vinden en oplossen
  • Hoe je de code & technische factoren controleert
  • Hoe je de kwaliteit van de URLs, links & afbeeldingen kunt controleren
  • Hoe je pagina's optimaliseert voor jouw belangrijke zoekwoorden
  • Hoe de pagina bruikbaarheid & snelheid van de website verbeterd kan worden

Wil je méér bezoekers en klanten naar jouw website via de zoekmachines? Dan is het heel belangrijk om goed geïndexeerd te kunnen worden door de zoekmachines.
In deze online SEO Cursus gaan we samen jouw website of project analyseren en kijken we wat er allemaal verbeterd kan worden, zodat jouw website en webpagina's in aanmerking komen voor de topposities van de zoekmachines. Met behulp van WebSite Auditor analyseren we jouw complete website aan de hand van méér dan 30 seo factoren. Ook gaan we een aantal webpagina's analyseren ahv méér dan 50 seo factoren. Na de cursus weet je dan precies wat je allemaal moet verbeteren aan de website en webpagina's om de top van de zoekmachines te bereiken.


Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze workshop is geschikt voor ZZP'ers, MKB'ers en Zoekmachine Optimalisatie Professionals die willen leren hoe je de website in een topconditie krijgt voor goede posities in de zoekmachines. Je hebt geen zoekmachine optimalisatie kennis nodig om deel te nemen aan deze workshop.


Hoe werkt de SEO Cursus Zoekwoorden?

In een online SEO hangout gaan we live door alle facetten van de website optimalisatie. Dit doen we aan de hand van jouw eigen website of project. Aan het einde van de training weet je waar de knelpunten zitten voor jouw website en hoe je de pagina's moet optimaliseren voor goede posities in de zoekmachines.

evenement eigenschappen

Startdatum 25-04-2018 09:00
Einddatum 25-04-2018 12:00
Registration Start Date 26-03-2018
10
Login om aan te melden
© 2017 Cloud Workx - Zevenblad 23, 7623 CH Borne, Nederland | KVK 08144910 - BTW 137765149B01 - +31 (0)53-2340100