Officiële SEO PowerSuite Reseller & Trainer
+31 (0)53-2340100

OK, maar hoe werkt SEO?

SEO (PowerSuite) Proces

1. Zoekwoorden onderzoek

De eerste stap bij SEO is altijd het bepalen van de belangrijke zoekwoorden voor jouw website en webpagina's. Deze zoekwoorden bepalen het succes van jouw SEO campagne.

2. Posities & Verkeer Monitoring

In deze stap bepaal je jouw uitgangspositie voor de zoekwoorden en kijk je regelmatig of er vooruitgang zit in jouw posities en het aantal bezoekers naar jouw website.

3. Website Optimalisatie

Om goed gevonden te worden, moet je eerst gevonden worden door de zoekmachines. Deze zoekmachines moeten de website goed kunnen scannen en beoordelen. Een goed werkende website en een goede website structuur is dus heel belangrijk.

4. Webpagina's Optimaliseren

Om hoog te scoren in de zoekmachines voor bepaalde zoekwoorden / zoektermen, is het belangrijk om de landingspagina's goed te optimaliseren voor deze zoekwoorden.

5. Backlinks Analyseren

Naast het optimaliseren van de website en webpagina's is het hebben/krijgen van goede backlinks naar jouw website, minstens zo belangrijk. Zoekmachines zien veel goede backlinks namelijk als een signaal dat de website belangrijk is. Het is dan ook heel belangrijk om jouw huidige backlinks, backlinks naar de concurrenten en potentiële backlinks goed te analyseren op kwaliteit.

6. Linkbuilding

Alleen het analyseren van de backlinks is natuurlijk niet voldoende. Er moeten na de analyse ook daadwerkelijk backlinks verzameld worden. Dit proces wordt ook wel aangeduid als linkbuilding. Zonder goede backlinks en dus linkbuilding, lukt het maar heel weinig websites om hoog te scoren in Google.

Download SEO PowerSuite Gratis

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
© 2019 Cloud Workx - Zevenblad 23, 7623 CH Borne, Nederland | KVK 08144910 +31 (0)53-2340100