Skip to main content

Doe Het Zelf Website Optimalisatie

Breng jouw website of webshop in topconditie voor topposities in Google!

De SEO spider die jouw website ziet, zoals de zoekmachines hem zien

Net als de zoekmachine robots, scant en analyseert WebSite Auditor de hele website, zowel intern als extern: HTML, CSS, JavaScript, Flash, afbeeldingen, videos, en meer. De tool kan de website net zo "crawlen" als Google, Bing of Yahoo en volgt daarbij de robots.txt instructies, zodat je dezelfde pagina's kunt zien en analyseren als de zoekmachines.

Uitgebreide technische website controle

WebSite Auditor ontdekt snel alle problemen op de website die de zoekmachine indexering, posities en gebruikerervaring negatief beïnvloeden: gebroken links en afbeeldingen, dubbele inhoud, slecht mobiel gebruiksgemak, redirects, interne link problemen, zware pagina's en scripts, W3C validatie fouten en meer. Voor elk probleem krijg je een lijst met betrokken pagina's met stap voor stap instructies hoe je de problemen kunt oplossen.

Robots.txt en Sitemap generator

Met 1 klik genereer je heel eenvoudig een XML sitemap of robots.txt bestand. Is er al een sitemap of robots.txt bestand? Bekijk en bewerk de bestanden dan rechtstreeks in WebSite Auditor en sla de bewerkte bestanden op, op de server mbv FTP.

Intelligente on-page SEO analyse

Bepaal optimalisatie scores voor elke pagina en elk gewenst zoekwoord, gebasseerd op de best concurrerende pagina's in de zoekmachines. Krijg zoekwoord en pagina optimalisatie advies zodat je de pagina aan kunt passen voor een toppositie in de zoekmachine naar keuze.

Website optimalisatie rapporten in jouw eigen huisstijl

WebSite Auditor rapporten zijn volledig aan te passen, white-label en zo ontworpen dat ze er op ieder apparaat goed uitzien. Het rapporteren aan klanten is super eenvoudig: met 1 klik, wordt het rapport opgeladen naar de cloud en krijg je een link die je kunt delen. Wil je het rapporteren volledig automatiseren? Geen probleem. Stel een taak in, in de planning module van WebSite Auditor en de rapporten worden automatisch gegenereerd en gedeeld met klanten, als een link of als een bijlage, in een tekst email of in aangepaste HTML.

 • WebSite Auditor Professional

  WebSite Auditor Professional

  Perfect voor MKB en Webmasters
  • 30 dagen, niet goed, geld terug garantie
  • Gratis toegang tot online SEO Trainingen
  • Méér Online Omzet & Lagere Online Kosten
  € 149 p/jr
  Bestel nu
 • WebSite Auditor Enterprise

  WebSite Auditor Enterprise

  Ontworpen voor SEO specialisten & SEO bedrijven
  • 30 dagen, niet goed, geld terug garantie
  • Gratis toegang tot online SEO Trainingen
  • Méér Online Omzet & Lagere Online Kosten
  € 349 p/jr
  Bestel nu

Probeer SEO PowerSuite 7 dagen gratis

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Geen verplichtingen, puur voordeel!
Zie hoe je posities in Google verbeteren.

Méér dan 2 miljoen gebruikers wereldwijd