Doe Het Zelf Website Optimalisatie

Breng jouw website of webshop in topconditie voor topposities in Google!

De SEO spider die jouw website ziet, zoals de zoekmachines hem zien

Net als de zoekmachine robots, scant en analyseert WebSite Auditor de hele website, zowel intern als extern: HTML, CSS, JavaScript, Flash, afbeeldingen, videos, en meer. De tool kan de website net zo "crawlen" als Google, Bing of Yahoo en volgt daarbij de robots.txt instructies, zodat je dezelfde pagina's kunt zien en analyseren als de zoekmachines.

Uitgebreide technische website controle

WebSite Auditor ontdekt snel alle problemen op de website die de zoekmachine indexering, posities en gebruikerervaring negatief beïnvloeden: gebroken links en afbeeldingen, dubbele inhoud, slecht mobiel gebruiksgemak, redirects, interne link problemen, zware pagina's en scripts, W3C validatie fouten en meer. Voor elk probleem krijg je een lijst met betrokken pagina's met stap voor stap instructies hoe je de problemen kunt oplossen.

Robots.txt en Sitemap generator

Met 1 klik genereer je heel eenvoudig een XML sitemap of robots.txt bestand. Is er al een sitemap of robots.txt bestand? Bekijk en bewerk de bestanden dan rechtstreeks in WebSite Auditor en sla de bewerkte bestanden op, op de server mbv FTP.

Intelligente on-page SEO analyse

Bepaal optimalisatie scores voor elke pagina en elk gewenst zoekwoord, gebasseerd op de best concurrerende pagina's in de zoekmachines. Krijg zoekwoord en pagina optimalisatie advies zodat je de pagina aan kunt passen voor een toppositie in de zoekmachine naar keuze.

Website optimalisatie rapporten in jouw eigen huisstijl

WebSite Auditor rapporten zijn volledig aan te passen, white-label en zo ontworpen dat ze er op ieder apparaat goed uitzien. Het rapporteren aan klanten is super eenvoudig: met 1 klik, wordt het rapport opgeladen naar de cloud en krijg je een link die je kunt delen. Wil je het rapporteren volledig automatiseren? Geen probleem. Stel een taak in, in de planning module van WebSite Auditor en de rapporten worden automatisch gegenereerd en gedeeld met klanten, als een link of als een bijlage, in een tekst email of in aangepaste HTML.

WebSite Auditor Professional

Optimaliseer jouw website en maak de perfecte landingspagina's!
WebSite Auditor Professional
Met levering Digitaal voor € 0,00
Prijs p/jr€ 124,75
Btw € 26,20


  • 30 dagen, niet goed, geld terug

    We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mocht je, om wat voor reden dan ook, niet tevreden zijn, dan heb je 30 dagen de tijd om je geld terug te vragen.

    1 emailtje is genoeg en we storneren het orderbedrag zsm.

Beschrijving
  • Optimaliseer zelf jouw website mbv eenvoudige optimalisatie rapporten.
  • Gebruikt door méér dan 30.000 professionals wereldwijd.
  • Scan al jouw webpagina's op fouten, metatags, titels, http response codes, zoekmachine positie factoren, etc.
  • Scan jouw website en WebSite Auditor geeft je advies op basis van de top 10 in de zoekmachines.

Professional
© 2019 Cloud Workx - Zevenblad 23, 7623 CH Borne, Nederland | KVK 08144910 +31 (0)53-2340100