Skip to main content

In dit overzicht zie je pagina urls met de informatie die is opgehaald bij de Site Analyse. Er zijn verschillende werkmappen met ieder zijn eigen informatie en filters. Als je wilt kun je deze werkmappen helemaal aanpassen aan jouw eigen voorkeuren.

Lees verder


 Een sitemap is cruciaal om goed gevonden te worden door de zoekmachines. Het geeft de zoekmachines door welke pagina’s er op de website zijn, wanneer deze gewijzigd zijn en wat de prioriteit is van deze pagina’s.

Lees verder


Met dit bestandje geef je de zoekmachine robots door welke pagina’s ze wel en welke ze niet mogen bezoeken. Het is dus een heel belangrijk bestand voor de indexatie van jouw website.

Lees verder


Hoe beter de website geoptimaliseerd is en hoe meer backlinks er wijzen naar de website, hoe beter en sterker het domein is.

Lees verder


Om efficiënter te kunnen werken met jouw zoekwoorden heeft WebSite Auditor een aantal handige opties. In dit hoofdstuk laten we aan de hand van een aantal voorbeelden zien hoe je WebSite Auditor helemaal aan kunt passen aan jouw eigen werkwijze.

Lees verder


Soms kan het handig zijn om de informatie van WebSite Auditor te gebruiken in andere programma’s of apps. Hiervoor heeft WebSite Auditor een aantal mogelijkheden.

Lees verder


Probeer SEO PowerSuite 7 dagen gratis

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Geen verplichtingen, puur voordeel!
Zie hoe je posities in Google verbeteren.

Méér dan 2 miljoen gebruikers wereldwijd