Cloud Workx > Officiële SEO PowerSuite Reseller & Trainer
+31 (0)53-2340100

Webpagina Optimalisatie

Maak zoekmachine vriendelijke pagina's gebasseerd op de top-10 concurrentie in de zoekmachines.

Optimaliseer eenvoudig jouw website pagina's

Start WebSite Auditor, open een project en switch naar de Inhouds Analyse module. Selecteer de pagina die je wilt optimaliseren. Geef de zoekwoorden op waarvoor de pagina geoptimaliseerd moet worden. Kies jouw zoekmachine en klik op Volgende.

WebSite Auditor analyseert nu jouw pagina en de pagina's van de concurrentie uit de top 10. Wacht even tot het proces klaar is en klik op Voltooien. Je komt nu in de Zoekwoord sectie van de Inhouds Analyse module. Deze sectie is een overzicht van alle zoekwoorden op jouw pagina. Ga naar de zoekwoord

Klik op het tabblad All Keywords (Detailed View). Dit tabblad toont de keyword density voor alle HTML elementen in jouw pagina. Ga naar de rapport sectie en klik op Pagina Optimalisatie Audit Rapport. Hier kun je de huidige pagina optimalisatie score zien. Scroll naar beneden om elk afzonderlijke element en de bijbehorende zoekwoord optimalisatie tips te zien, die gebasseerd zijn op de top concurrentie in de zoekmachine. Volg de tips en voer de noodzakelijke veranderingen door. Als je klaar bent, ga dan terug naar de Rapport sectie en klik op update zodat jouw optimalisatie score opnieuw wordt berekend.

WebSite Auditor Training, Landingspagina, landingspagina's, landingpage, landing pages, seo landingspagina .

Download SEO PowerSuite Gratis

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
© 2019 Cloud Workx - Zevenblad 23, 7623 CH Borne, Nederland | KVK 08144910 +31 (0)53-2340100